Back to top

Rólunk

A Dunavarsány 2000 Kft 1996-ban indította el a Naprózsa Lakópark projektet. A telekalakítások után 1997-ben kezdtük el a közművesítést. A Kft saját szervezésében és lebonyolításával valósult meg a négy alap közműn (víz, gáz, villamos energia, szennyvíz) kívül a telefon, internet és a kábel-tv hálózat is. Az első épület 2000-ben készült, azóta már több mint 70 család él a lakóparkban.

Miért érdemes ide költöznie?  Friss levegő, saját kert... szabaduljon ki a nagyvárosi forgalomból!

Elhelyezkedés: E több oldalról erdővel övezett lakópark biztosítja Ön és családja részére a békés, tiszta levegőjű környezetet a fővároshoz közel, de a nagyvárosi forgatagon túl. Kis településünk aszfaltos úttal csatlakozik a közúthálózathoz, átmenő forgalom nincs.

A terület megtekintése: Ön bármikor körülnézhet a Naprózsa Lakóparkban. E térkép segítségével könnyedén beazonosíthatja a megtekintendő házat, telket a helyrajzi számuk alapján.

Mégis azt javasoljuk Önnek, hogy a legfrissebb információkról, a Naprózsa Lakópark által nyújtott lehetőségekről és egyéb fejlesztésekről tőlünk érdeklődjön. Kulcsrakész családiházak építésével és értékesítésével foglalkozunk a lakóparkban.

Készenlét: nyárra a III. ütem összes háza tető alá került és a kültéri burkolatok is lassan a helyükre kerülnek. Már nincs más dolga, csak a megálmodott belső burkolatokat, konyhát és fürdőszobát befejezni, bebútorozni és várni amíg a nyári kertipartikhoz kizöldül a kert!

Lépésnyire a Duna:  Lakóparkunk bejáratától mindössze 600m-re már Ön is lejuthat a ráckevei Duna-ágra. A környék természeti értékei következtében jelentős idegenforgalommal  rendelkezik. A festői Duna-parti üdülőhelyek és a mesterségesen kialakított bányatavak kellemes pihenési és szórakozási lehetőséget biztosítanak az itt élőknek és az ide látogatóknak egyaránt. Az országos jelentőséggel bíró Dunavarsányi Edzőtábor is az itteni Duna parton kapott helyet. Itt készülnek sportolóink a vizes világjátékokra és az Olimpiára is.

Könnyű megközelíthetőség: A lakópark az 51-es főút mellett helyezkedik el, amiről minden környező település, város gyorsan elérhető a környék fejlett úthálózatának köszönhetően. Budapestre a VOLÁNBUSZ menetrendszerinti járataival is be tud jutni közvetlenül a népligeti buszpályaudvarra, vagy a szigethalmi végállomáson átszállva a HÉV Bp. IX. ker. Soroksári úti végállomásra. Buszmegállónk a lakóparktól 200 m-re található. Ezen felül a környező városokon keresztül naponta többször is személy szállító vonatok közlekednek a főváros illetve déli irányba.

Dunavarsány előnyei: Dunavarsány a 19. század végére fejlődött föl egy fiatal várossá, mely minden adottsággal rendelkezik, beleértve a teljes intézményi hátteret, bölcsődét óvodát, iskolát. Számos rendezvény kerül megrendezésre minden évben a városban, melyek sok látogatót vonzanak. Ilyenek például a Dunavarsány Napok, a Szüreti bál, vagy a tizenöt-húsz együttes fellépésével megvalósuló népzenei találkozók és a közeli Rukkel-tó is egész családos kikapcsolódást tesznek lehetővé. 

Zöld közterek: A felfrissülést, aktív pihenést szolgálja a lakópark fiatal és idősebb lakóinak a közpark, játszótér, kutyafuttató, erdő stb., és a leendő sportpálya is ezt fogja szolgálni.